SC ILOC IMPEX PREST SRL


Adresa:

str.Maxim Gorki nr.12, Zalau, Salaj


Telefon:

0260 662021
0744 58 34 00
0745 54 56 68


E-mail:

office@vidanjare-desfundare-canale.ro


Website:

Despre SC ILOC IMPEX PREST SRL

Descriere:

SC ILOC IMPEX PREST SRL cu sediul in Zalau, strada Maxim Gorki nr. 12, judetul Salaj, presteaza servicii de: vidanjare, vidanjare decantoare, desfundare canalizari , curatari canalizari ,decolmatari retele de canalizare si preluarea apelor uzate menajere,curatarea manuala a subsolurilor si caminelor colectoare.

S.C. “ILOC IMPEX PREST” S.R.L. Zalau are o activitate si o experienta in domeniu de peste 25 de ani. Activitatea principala a firmei este cea de prestari de servicii de vidanjare, mai precis servicii de vidanjare a apelor si deseurilor reziduale pe baza contractelor incheiate de catre societatea solicitanta, persoanelor fizice sau a comenzilor primite, a bazinelor vidanjabile, subsolurilor de blocuri de locuinte, bazinelor de colectare, canalelor de depozitar, sau a altor spatii. Deversarea acestor deseuri se face la statiile de epurare din judet, pe baza de contracte incheiate cu prestatorii autorizati sa desfasoare activitati de epurare a apelor uzate.

Firma este dotala cu autospeciale/cisterne si autospeciale pentru desfundarea canalelor si caminelor.

Societatea este de asemenea specializata in prestari servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie. In ceea ce priveste modul de lucru al echipei in teritoriu, punerea de momeli, surse de infectii si alte caracteristici de specialitate pur tehnice sunt urmarite direct de catre administratorul societatii, domnul Iloc Vasile, specialist in deratizare, dezinsectie si dezinfectie. Echipa este formata din tehnicieni de specialitate in combaterea daunatorilor, instruiti si dotati cu echipamente de lucru.

Servicii Prestate

Serviciile firmei se adreseaza utilizatorilor atat pentru zonele industriale si comerciale ; aici ne referim la intreprinderi, spitale, spalatorii, scoli din zone urbanesi rurale, primarii, restaurante, pensiuni, hoteluri,etc., cat si pentru zonele locuite de populatie : vidanjarea foselor septice, desfundarea sau decolmatarea retelelor de canalizare, curatea manuala a subsolurilor si caminelor colectoare .

Operatorii nostrii specializati va vor ajuta ca in cel mai scurt timp sistemul dumneavoastra septic sau reteau de canalizare sa functioneze din nou la capacitatea sa maxima.

Oferim clientilor nostrii seriozitate , profesionalism , promptitudine si prestarea serviciilor noastre in conformitate cu prevederile si normele agreate de COMPANIA DE APA SOMES SA CLUJ SUC. SALAJ si a MINISTERULUI MEDIULUI .

Efectuarea serviciilor se face in urma solicitarilor telefonice,prin comanda scrisa fax /email ,sau contract de servicii

Preturile sunt cele mai avantajoase si accesibile oricarui client fie persoana fizica sau juridica .

Preturile pot varia in functie de contract,vidanjari repetate in perioada scurta(negocieri)sau depinde de distanta care trebuie parcursa pana la locul de interventie

. S.C. “ILOC IMPEX PREST” S.R.L Zalau ofera urmatoarele servicii:

- vidanjare a foselor septice cu reziduri menajere
- vidanjarea bazinelor colectoare cu apa menajera
- vidanjarea subsoluri de blocuri
-vidanjarea camine colectoare menajere si fluviale
- vidanjarea separatoarelor de spalatorii auto
-desfundarea si curatarea cu furtun de inalta presiune a conductelor de canalizare orce tip
-decolmatarea caminelor de vizitare si bazinelor manual si mechanic
-spalari piscine,bazine,transport apa,stropiri spaii verzi si drumuri in constructie
-spalari de carosabil
-vizionarea cu camera a retelelor de canalizare.

Dotari Firma

Firma dispune de 7 autospeciale dintre care 4 dotate cu bazine combinate si pompe de inalta presiune pentru desfundarea/decolmatarea conductelor de canalizare,pentru spatii mai mici va punem la dispozitie un tractor cu cisterna vitanjabila 4 m3, o autospeciala pentru desfundat/decolmatat dotata cu pompa de inalta presiune si camera video Mercedes 3500 Kg

Vidanjare ce se poate extrage cu fortune la peste 40 ml , autospecialele sunt dotate cu bazine care au o capacitate cuprinsa intre 6m3 si 9m3.

- Desfundarea retelelor de canalizare ,conductelor sau caminelor colectoare cu autospeciale ,, voma”, avem in dotarea autospecialelor furtune de mare presiune de 1 tol de 150 ml si 1/2 tol 200 ml
-Vizionarea cu camera video a retelelor de canalizare
-Curatarea manuala a subsolurilor, bazinelor si a caminelor de colectare

Denumire Firma:

SC ILOC IMPEX PREST SRL

C.U.I.:

RO 6084442

Nr. Inmatriculare (J/F):

J31/234/1994

Persoana de Contact:

Iloc Vasile

Magazin Salajean Sarmis SA Magazinele Gospodarul Kiss FM Magic FM