SC Fibrex Co SRL


Adresa:

Crasna, str. Ciucea, nr. 752


Telefon:

Tel: 0040 (0)260 636 021
Fax: 0040 (0)260 636 020


E-mail:

info@fibrexco.ro


Website:

Despre SC Fibrex Co SRL

Principala ramură de activitate a companiei o constituie realizarea căzilor de baie. De-a lungul a peste 20 de ani de studii, cercetări dar mai ales muncă, Fibrex și-a îmbunătățit în permanență liniile de producție și tehnologia aferentă realizării produselor de calitate.

Compania Fibrex Co a fost înfiinţată în anul 1997, cu o experienţă similară anterioară în domeniul producţiei de căzi de baie, fiind primii producători de căzi de baie din materiale compozite din ţară. In anul 2000 însă, conducerea companiei a decis achiziționarea, din Anglia, a unui utilaj modern, de ultimă generaţie, pentru fabricarea căzilor de baie şi al altor obiecte sanitare din plăci acrilice, prin termoformarea în vacuum a acestor plăci. Această nouă tehnologie de fabricaţie a fost introdusă în premieră in România de către noi şi este folosită în prezent de toţi producătorii importanţi din lume.

In 2007, compania a achiziţionat o nouă linie de termoformare, de capacitate dublă faţă de prima linie, iar în prezent Fibrex ocupă prima poziţie în topul producătorilor de căzi de baie cu hidromasaj, fiind tot mai prezenţi inclusiv pe pieţele externe.

O altă ramură de producție este reprezentată de cabinele de duș. Cabinele de duș de la Fibrex acoperă cerințele clienților începând de la produsele standard și până la gama de vârf, premium plus. Sunt produse de cea mai înaltă calitate care oferă totodată și cel mai ridicat nivel de securitate pentru utilizatori, aspect foarte important în politica firmei Fibrex.

Liniile de cabine de duş premium și premium plus de la Fibrex includ ca dotări opţionale, pe lângă jeturile pentru hidromasaj, iluminarea în jeturi, respectiv cromoterapie, aromoterapie, și posibilitate radio şi saună. În ceea ce privește linia de producție, aceasta este o linie nouă de cabine de duş, cu componente de cea mai bună calitate, la standarde europene.

Începând din anul 2001 și până în prezent, Fibrex Co a realizat şi comercializat peste 500 de piscine atât în România cât și pe piețele europene. Piscinele Fibrex sunt piscine monobloc, care se livrează la gata, sub forma unei cuve confecţionate din răşini poliesterice speciale, armate cu fibră de sticlă. Interiorul unei piscine este acoperit cu gelcoat, un smalţ poliesteric deosebit de rezistent la intemperii, variaţii de temperatură, radiaţii UV, rezistent la uzură și șocuri mecanice.

Minipiscinele Spa reprezintă calea de mijloc între o cadă de baie cu hidromasaj și o piscină, oferind un plus de relaxare și sănătate. Acestea sunt confecționate din materiale de cea mai bună calitate și beneficiază de cele mai moderne echipamente și dotări.

O altă ramură de producție a companiei Fibrex este ”Divizia de fibră de sticlă”. Acest domeniu de activitate a însoțit evoluția companiei încă de la început și a crescut proporțional cu întreaga evoluție a firmei. Cel mai important aspect al produselor din rășini poliesterice armate cu fibră de sticlă îl reprezintă posibilităţile nelimitate de producție. Practic se poate realiza orice reper sau produs finit din acest material.Printre produsele de serie ale acestei ramuri se numără: cutii poștale pentru Poșta Română amplasate în toată țara, containere de tip ”clopot” pentru reciclare selectivă cu capacitatea de 2000 de litri, plăci ondulate și plane pentru acoperișuri, luminatoare, garduri și alte utilizări, mese de piață cu schelet metalic cu finisaj în orice culoare fântâni arteziene complet echipate pentru parcuri și grădini, bărci de agrement pentru lacuri și parcuri, și multe alte produse.

Companie reprezentata legal prin Ing. Pop Traian – Director General

Orar: Luni - Vineri 07:00 – 16:00

Magazin Salajean Sarmis SA Magazinele Gospodarul Kiss FM Magic FM