Vila Vlad


Adresa:

Zalau, str. Gheorghe Doja nr. 159


Telefon:

tel: 0360 560222
tel/fax: 0260 619183


E-mail:

receptie@vilavlad.ro


Website:

Despre Vila Vlad

Descriere:

Servicii si conditii de 4 stele la pret de 3 stele!
Situata la poalele Muntilor Meses, la intrarea in orasul Zalau (dinspre Cluj-Napoca), in zona rezidentiala, Vila Vlad se afla intr-o pozitie ideala, fie ca sunteti intr-o calatorie de afaceri, fie ca doriti sa va petreceti timpul liber intr-o liniste fata in fata cu natura.
Vila Vlad este un complex hotelier (restaurant cu 50 locuri, Salon - Terasa Panoramic cu 200 locuri, bar, 5 camere cu pat matrimonial, sala conferinta) situat la marginea padurii, la intrarea in oras dinspre Cluj-Napoca, este clasificata cu trei stele de catre Ministerul Turismului si are implementat Sistemul de Siguranta al Alimentelor (HACCP).
Salile de restaurant, sala de conferinta si camerele de hotel ofera urmatoarele conditii: aer conditionat, aspiratoare de fum in salile retaurant si sala de conferinte, telefonie, internet si wireless, cablu TV, minibar, servicii spalatorie pentru cazati, servicii receptie non-stop, parcare gratuita cu supraveghere non-stop, posibilitati de plata cu cardul, etc.
Camerele sunt dotate cu mobilier din lemn masiv, fotolii din piele de cea mai buna calitate si toate cosmeticele hoteliere necesare.
Sala de conferinta este complet echipata si dotata pentru a face fata tuturor cerintelor specifice acestor tipuri de evenimente.
Restaurantul si Terasa Panoramic va ofera servicii de cel mai inalt nivel de confort şi gastronomie, asigurate de catre personal calificat.

Rezervari:

NON-STOP

Magazin Salajean Sarmis SA Magazinele Gospodarul Kiss FM Magic FM