Cabinet Stomatologic - Dr. Stoica Ciprian


Adresa:

Zalau, bvd. Mihai Viteazu, nr. 46, bl. A26, ap. 1


Telefon:

0260 619996
0744 481318


E-mail:

stoicaciprian77@yahoo.com


Website:

Despre Cabinet Stomatologic - Dr. Stoica Ciprian

Descriere:

          Inca de la intrarea in cabinetul nostru va intampina o atmosfera calduroasa relaxanta care va ajuta sa scapati de tensiunea creata de ideea clasica de ‘ cabinet stomatologic’

.         Respectam orele de programare pentru ca stim cat de important este timpul pentru dumneavoastra.

Cinci motive pentru a ne alege:

1.           Design personalizat

      Zambetul fiecaruia dintre noi este unic. Vom identifica preferintele dumneavoastra si vom lua in considerare intreaga infatisare. In acest fel va putem oferi nu doar un zambet atragator, ci acel zambet care sa vi se potriveasca.

2.           Rezultate predictibile

      Clientii sunt invitati sa-si spuna parerea in fiecare etapa a realizarii lucrarii. Toate aceste metode de planificare asigura rezultate foarte previzibile si fara surprize.

3.           Cosmetica dentara de inalta calitate

      Dintii dumneavoastra pot fi indreptati, daca este necesar, prin utilizarea aparatelor ortodontice; putem folosi fatete din portelan de cea mai buna calitate, pentru imbunatatirea culorii, formei si aliniamentului dintilor, iar aspectul gingiilor poate fi de asemenea schimbat in bine. Toate acestea vor modifica radical si surprinzator aspectul dumneavoastra general.

4.           Sanatatea si frumusetea dintilor

      Cosmetica dentara de succes nu inseamna numai o cosmetizare a dintilor. Pentru ca un zambet sa fie atractiv, sa inspire incredere si sa dureze, sanatatea dintilor, a gingiilor si prospetimea respiratiei sunt la fel de importante ca si aspectul danturii. De aceea actionam pentru a promova activ sanatatea dintilor. În acest fel, noul dumneavoastra zambet va arata bine nu numai acum, ci multi ani de acum inainte.

5.           Stomatologie fara stres

      Dorim ca vizita la stomatolog sa fie o experienta placuta si pentru pacient, si pentru medic, in egala masura. Ne straduim sa facem tratamentul pe cat de confortabil posibil, si dedicam timp pentru a trata pacientii cu grija si rabdare. Clientii nostri povestesc deseori despre cat de relaxanta a fost intreaga experienta.

          Prin cabinetul nostru dentar va putem ajuta sa alegeti corect un medic specialist ortodont in vederea efectuarii tratamentelor de specialitate.

Program:

Luni: 08 - 13

Marti: 08 – 13

Miercuri: 14 – 20

Joi: 14 – 20

Vineri: 08 - 13

Magazin Salajean Sarmis SA Magazinele Gospodarul Kiss FM Magic FM