Altana


Adresa:

Zalau, str. Andrei Saguna, nr. 23 (deasupra parcului central)


Telefon:

0260 611026
0260 610126 (fax)
0746 078782


E-mail:

altana_son@yahoo.com


Website:

Despre Altana

Descriere:

Societatea noastra a fost înfiintata în anul 2004 avand ca principal obiect de activitate comertul cu mobila din import. In timp experienta noastra a crescut iar astazi va putem oferi o gama larga de mobilier en-detail (dormitoare, biblioteci, camere copii, tapiterie, bucatarii ) si mobilier en-gros (mese, masute, scaune, paturi copii), usi de interior si parchet. O mare parte din mobilierul pe care vi-l oferim este importat din Polonia, avand un design deosebit.

Mobila pe care o oferim reprezinta in primul rand o surpriza pentru bugetul casei: nu trebuie sa cheltuiti o avere pentru a mobila toata casa. Oferta noastra deosebita demonstreaza ca mobilierul frumos, rezistent si practic nu trebuie neaparat sa fie scump.

Mobilele noastre sunt primitoare din multe motive. Sunt frumoase si functionale. Oferim o gama larga de stiluri diferite satisfacând gusturi diametral opuse. Elementul de legatura e unul singur: grija pentru ca locuinta dumneavoastra sa fie un prilej de bucurie în fiecare zi.

Avand la dispozitie un colectiv cu o experienta bogata in vanzarea de mobilier, va garantam ca si o simpla vizita in magazinul nostru de mobila se poate transforma intr-o amintire de neuitat. De aceea, ne dorim ca

ALTANA – SA FIE IMAGINEA CASEI TALE.


Program:

Luni – Vineri: 8:30 - 17
Sambata: 8:30 – 13:00

Magazin Salajean Sarmis SA Magazinele Gospodarul Kiss FM Magic FM